Tel.:
China EAS beveiligingssysteem fabrikant
AllyTag Security Co., Ltd

Heb AllyTag, hebben Veiligheid! 

Thuis

AllyTag Security Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3

AllyTag Security Co., Ltd

 

Co. van de AllyTagveiligheid, Ltd is een snel-kweekt bedrijf die op het gebied van de Elektronische die geschiedenis van (EAS) van het Artikeltoezicht zich jarenlang, als rol van het ontwerpen, productie en handel leverancier concentreren in China wordt gevestigd dat volledige waaier van EAS-producten verkoopt waarvan de Radiofrequentie (RF) en de Magnetische (AM) systemen van Acusto, de markeringen en de toebehoren wijd in detailhandels, supermarkten, hypermarkets en vooral high-end kledingsopslag wereldwijd zijn gebruikt. Met stem vóór van ontwikkeling, hebben wij zeer sterke verhouding met huidige klanten en bereikte hoge reputatie internationaal gevestigd.

 

 

Onze fabriek omvat harde markeringenworkshop, veiligheidssystemenworkshop evenals toebehoren. De professionele en bekwame productielijnen en het werken werken maken tot ons een belangrijke die fabrikant in EAS met hoogte wordt ingediend - kwaliteit en aangepaste kwaliteit en de dienst. 

 

 

Onze verkopende producten voor de kleinhandelsdekking van de verliespreventie van EAS-systemen, veiligheidsmarkeringen, de mobiele tribunes van de telefoonveiligheid, opslag schort veiligheidshaak aan alle andere toebehoren op, die hoofdzakelijk in detailhandels en kledingstukken worden toegepast. Ondersteunend door professioneel R&D-team, kunnen wij vormen volgens de verschillende eisen van klanten ontwerpen en vervaardigen. De producten zelf is niet unchangeable, evenals onze het ontwerpen, ontwikkeling en dienst. Momenteel veroorzaken wij en verkopen meer dan 100 soorten anti-diefstal veiligheidsproducten die worden uitgevoerd naar verschillende landen over de hele wereld hoofdzakelijk in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Midden-Oosten. Onze kleinhandelsveiligheidsproducten hebben verschillende niveaus die aan klant-specifieke behoeften kunnen voldoen, waarvan OEM en ODM de productie wordt goedgekeurd. Wij bieden kostenbesparing, milieuvriendelijke en kwaliteits betrouwbare producten aan. Om het tempo van de internationale ontwikkeling in te halen, zijn wij van plan meer technologische producten in kleinhandels ingediende veiligheid te vervaardigen en uit te wisselen. Wij groeien snel in deze verscheidene jaren samen met leverancierspartners, fabrieken en verkoopteams, en zullen sterker en groter nooit gaande forwarder om tegenhouden te worden.

 

 

 

 

 

Wij hebben professioneel ontwerp en technisch team dat in van de nieuw productontwikkeling en technologie waarborg in dienst neemt, die aan diverse soorten voorwaarden van verschillende klanten kan voldoen. Het strikte kwaliteitscontroleteam zorgt ervoor dat elk uit verscheept product in goede kwaliteit is, die onze verantwoordelijkheid aan onze custoemrs is. Aangezien wij groter blijven ontwikkelen, op tijd antwoordt ons werk van het verkoopteam meer professioneel en de naverkoopdienst ernstig nemen om ervoor te zorgen dat de klant positief kan worden. De klant-eerste dienst, de ervaren technologie en het geschikt verkoopteam maakt ons concurrerend en goed samenwerkten bedrijf en partner.

 

Om het doel van ‚kwaliteit en klant eerst te nemen eerst‘, AllyTag-zal de Veiligheid u het vermogen en advatages tonen die wij hebben gehad. Heb de opdracht in mening die AllyTag-de Veiligheid altijd itselft wijdt helpen verhogend detailhandel terwijl het dereasing van uitgave van aantal arbeidskrachten. Hopend dat wij samenwerking met onze klanten in een sterke en goede partnerverhouding kunnen dragen! Groei me samen en ontwikkel!

 

 

 

Heb AllyTag, hebben Veilig! 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : AllyTag

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : >1million

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

 

Co. van de AllyTagveiligheid, Ltd focuing hoofdzakelijk bij het verkopen van EAS-veiligheidsmarkeringen en toebehoren globaal als handelsmaatschappij sinds 2008. Aangezien onze markt snel in de volgende jaren groeit, hebben wij één verwerkende fabriekspartner gehad om de markeringen van ons te produceren.

 

Om aan de vereisten van de behoeften van verschillende klanten op productontwerp, technologie te voldoen etc., hebben wij ons ervaren en professioneel ontwerp en ontwikkelingsteam gecreeerd.

 

In de recente jaren, wij aan excert zelf bij EAS-systemenontwikkeling beginnen overzee de te verkopen. Aldus de opgerichte fabriek van het samenwerkingseas systeem.

 

Nu hebben wij volledige waaier van de anti-diefstal veiligheid van EAS producst van deze industrie met rijpe producten, ervaren het werkteam en professionele partnerfabrieken behandeld.

 

bedrijfsdiensten

 

Co. van de AllyTagveiligheid, Ltd is één van het leiden productie en handelsmaatschappij in Elektronisch Artikeltoezicht (EAS) voor kleinhandels anti-winkeldiefstal pleegt, leverend volledige waaier van veiligheidsproducten zoals Radiofrequentie (RF) en de Magnetische (AM) systemen van Acusto, EAS-markeringen voor kleding, wijnflessen, schoonheidsmiddel etc., de tribunes van de Telefoonveiligheid, de vertoningshaak van de winkel shevles veiligheid, veiligheidsetiketten en deactivators, markeringsvlekkenmiddel en alle andere toebehoren.

 

Onze advatanges:

1. Wij hebben professioneel ontwerp en R&D-team dat technologische en innovatieve producten van ons ontwikkelen en kunnen produceren;

2. Wij kunnen op om het even welke nieuwe producten te werk gaan als u om het even welke nieuwe idee of vereisten hebt dat ons kunnen geven;

3. Wij kunnen om het even welk soort nieuwe producten veroorzaken door steekproeven van u te ontvangen dat u zelfde of zelfs beter zou willen maken;

4. Wij zullen de specifieke producten volgens uw verschillende vereisten op de materialen, de kosten en de technologie vervaardigen;

5. De vrije steekproeven zijn altijd beschikbaar voor standaardproducten, en de nieuwe ontworpen steekproeven zijn altijd kunnen van redelijke kosten worden voorzien.

 

Technische ondersteuning:

Door strak met onze het vormen en productiefabriek te werken, zullen wij op de productkwaliteit evenals de productiecapaciteit kunnen waarborgen. Altijd voerend snelle actie betreffende de klant antwoord is onze opdracht.

 

De naverkoopdienst:

Onze verkoop en na verkoopteam doet het beste de hoge effeciency verkopende dienst aan om het even welke vragen en vragen voor wereldwijd verkochte producten aanbieden.

 

 

De eerlijkheid en het vertrouwen zijn onze stichtingsbasis om verder te gaan en groter te ontwikkelen.

 

Bedrijfteam

 

‚Hebben AllyTag, hebben Veiligheid‘! Wij zijn gewaarborgd om u te verstrekken de beste producten en de dienst!

 

Onze partnerfabrieken:

(EAS-systeem en EAS-markeringenfabrieken)

 

 

Ons werkend team:

 

AllyTag Security Co., Ltd
China
Tel.:86-570-29030939
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit EAS beveiligingssysteem Leverancier. © 2018 - 2020 eassecurity-system.com. All Rights Reserved.